Festival informatie 

 

PLATTEGROND

TICKET KWIJT?

Kan je je ticket niet meer vinden in je mailbox? Probeer dan in te loggen via onze ticketprovider. Hier kan je je ticket nog een keer downloaden. Lukt het niet op deze manier? Stuur dan een mail naar info@riverdalefestival.nl

HUISREGELS

1. De minimumleeftijd is 18 jaar.

2. Volg altijd de instructies op van de organisatie, beveiliging, verkeersgeleiders en EHBO-personeel.

3. De organisatie behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het festival te ontzeggen.

4. De organisatie behoudt zich het recht voor om het festivalbeleid te allen tijde aan te passen.

5. Bezoekers van het festival dienen akkoord te gaan met een strenge fouillering bij entree.Personen die in het bezit zijn van drugs zullen worden overgedragen aan de politie.

6. Vuurwerk, wapens en scherpe of gevaarlijke voorwerpen zijn niet toegestaan en kunnen indien daar aanleiding toe is in beslag worden genomen.

7. Er geldt een Zero Tolerance drugsbeleid.

8. Softdrugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein en bij constatering van bezit of gebruik worden de middelen in beslag genomen.

9. Lachgas is niet toegestaan op het festivalterrein en bij constatering van bezit of gebruik worden de middelen in beslag genomen.

10. Harddrugs zijn niet toegestaan en bij constatering van bezit en/of gebruik hiervan worden de middelen in beslag genomen en wordt men per direct van het festivalterrein verwijderd en overgedragen aan de aanwezige politiediensten.

11. Het is niet toegestaan om eten en/of (alcoholische) drank, glaswerk, plastic flessen, bekers, vuurwerk, drugs, wapens, dieren en andere illegale substanties mee het festivalterrein op te nemen.

12. Het betreden van het festivalterrein is op eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade die voortvloeit uit directe of indirecte handeling van de organisatie en door personen die ingehuurd zijn door derden tijdens het verblijf op het festival, tenzij er sprake is van grove nalatigheid.

13. Foto-, video-, en audio-opnameapparatuur zijn niet toegestaan (mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan).

14. Het dragen van kleding van een bepaalde voetbalclub of andere verenigingen is niet toegestaan. Bij het dragen hiervan kan men de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

15. Stickers met aanstotende leuzen of symbolen zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

16. Personen die zich op wat voor manier dan ook misdragen op en rondom het festivalterrein zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.

LOCATIE

 

Adres: Nieuwe Gouwe O.Z 40 | 2803 RA | Gouda

TOEGANKELIJKHEID INVALIDEN

Riverdale Festival is toegankelijk voor invaliden. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten en er is mogelijkheid om dichtbij Riverdale Festival afgezet te worden bij de Kiss & Ride. Neem voor overige vragen contact op via info@riverdalefestival.nl.

MUNTEN

Op het festivalterrein kunnen consumpties enkel en alleen betaald worden met festivalmunten. Munten kunnen worden aangeschaft door middel van contant geld of via een pinautomaat.

ETEN EN DRINKEN

Tijdens Riverdale Festival zijn er voldoende mogelijkheden om eten en drinken aan te schaffen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar Riverdale Festival.

TOILETTEN

Er wordt gezorgd voor voldoende toiletten tijdens Riverdale Festival. Deze zijn gratis toegankelijk. Bij de toiletten zullen er tevens gratis watervoorzieningen beschikbaar zijn.

BEREIKBAARHEID

AUTO

Wij raden bezoekers ten zeerste aan om NIET met de auto naar het festivalterrein te komen. Er is nabij het festival geen parkeergelegenheid. Wel is er een Kiss & Ride langs de Nieuwe Gouwe voor de ingang van het terrein.

FIETS

Voor mensen uit Gouda en omstreken is de fiets de beste manier om naar het festival te komen. Fietsers kunnen hun fiets gratis stallen in de fietsenstallingen op het terrein.

PENDELBUS

Vertrektijd pendelbussen heen:

12:30 - 16:30

Vertrektijd pendelbussen terug:

22:00 - 00:30

Algemene info:

Feesttrip verzorgd pendelbussen tussen het Centraal station in Gouda en het Festival. De bussen rijden, tijdens de rijtijden, continu tussen het station en het evenement. Na afloop van het festival kunt u met de bus naar Gouda centraal reizen en daar overstappen op (nacht)bussen en treinen. Koop nu alvast je kaartje voor de bus want let op: een kaartje kopen in de bus is 1 euro duurder.

Vertrekhalte bussen:

Gouda centraal station, Bloemendaalzijde, Huis van de Stad.

MEDICIJNEN

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen mits er een officiële doktersverklaring kan worden getoond en de medicijnen in de originele verpakking worden meegenomen.

I LOVE MY EARS

Goede muziek hoor je graag lekker hard! Met een koptelefoon kun je zelf het volume bepalen, maar hoe doe je dat bij een festival? Op Riverdale zorgen voor wij voor een veilig volume en verkopen we oordoppen, zodat jij zo lang mogelijk kunt blijven genieten.

LOST & FOUND

Na de dag van het festival kan er voor gevonden voorwerpen contact worden opgenomen met de organisatie via info@riverdalefestival.nl.